25/04/2024
si vols saber més, clica al titular i llegeix...

Text: Ajuntament de Castellbell

Foto Portada:Pixabay

Castellbell i el Vilar inicia el projecte ’Els Serveis Socials, més a prop’ per detectar situacions de risc en persones majors de 80 anys

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa el projecte Els Serveis Socials, més a prop per detectar situacions de ris en persones majors de 80 anys que no han estat mai usuàries de cap servei social. Es tracta d’un programa de visites domiciliàries preventives que a Castellbell i el Vilar es vehicularà a través d’una cinquantena d’entrevistes a domicilis de particulars.

Plantejament

El servei cerca la prevenció de situacions de risc o vulnerabilitat i aïllament social i facilitar la informació de l’oferta de prestacions, serveis i entitats socials de l’entorn més proper.

Les visites també permetran una detecció proactiva de les necessitats actuals de les persones grans i anticipació de futures necessitats.

El programa de visites comprèn una valoració multidimensional de la persona mitjançant un qüestionari que inclou la seva situació d’autonomia i dependència, l’estat de salut i la situació de l’habitatge, entre d’altres.

L’enquesta conclou amb una recomanació sobre el seguiment que han de fer els serveis socials municipals per a cada persona.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.