25/04/2024
Vols saber més? entra a la notícia....

Text: Redacció

El Govern de la Generalitat tancarà a partir de demà divendres totes les escoles, instituts i universitats de Catalunya, segons han confirmat a Castellvilarenc.info, fonts de l’executiu català.

Es tracta d’una mesura que s’estava estudiant en les últimes hores en una notícia publicada a la Vanguardia i que finalment s’ha decidit adoptar per frenar la transmissió del coronavirus.

Catalunya segueix així l’exemple de la Comunitat de Madrid i d’Euskadi.

El Ministeri de Sanitat ha xifrat en 260 els casos positius a Catalunya. Hi ha un brot a l’Anoia que ja ha obligat a tancar els centres educatius d’Igualada, Jorba, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena.

Montserrat limita l’aforament a la basílica fins a 300 persones

Montserrat ha limitat l’aforament a la basílica fins a 300 persones, un terç de la seva capacitat. El monestir explica que ha pres aquesta decisió en aplicació de les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus que han anunciat les autoritats sanitàries.

La decisió se suma a la prohibició de tocar i fer petons a la Mare de Déu que es va prendre dimarts. Per evitar possibles contagis, el monestir també va buidar totes les piques d’aigua beneïda i durant la celebració de l’eucaristia no es fa el gest de la pau. Per la mateixa raó, també s’ha decidit suspendre la jornada de portes obertes a l’Escolania que hi havia prevista per diumenge.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.