19/04/2024
Vols saber més? entra i llegeix.....

Foto Portada Arxiu: Pere Sánchez.Foto: Aj Monistrol

Les places públiques de Castellbell i el Vilar seran les darreres que reobriran després del confinament i trigaran encara uns dies en romandre tancades. Alguns veïns del poble s’han posat en contacte amb el nostre diari, preguntant per la reobertura de les places, ja que és necessari per a que la canalla i pugui jugar.

Posats en Contacte amb l’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, ens ha dit que “S’ha d’executar tota la desinfecció i posada a punt. Entre altres elements s’instal•laran dispensadors a les places. Per això hem d’el•laborar un pla de reobertura.Moltes ciutats han obert places, però les que es consideren dures i sense mobiliari infantil. Nosaltres ens hem d’acollir a uns protocols sanitaris. A partir de finals de la setmana vinent, les anirem obrint. Comptem que podrem deixar 1 o 2 a punt per setmana”. per tant caldrà una mica de paciència.
A Monistrol ja han reobert.

A Monistrol de Montserrat, han reobert aquest mateix dissabte, l’endemà de l’inici de “La Fase de Represa” , els municipals han desprecintat les places i la canalla ha començat a fer-ne ús per poder jugar.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares