25/04/2024
Vols saber que va passar? clica a la notícia.....

Foto Arxiu:Mossos

Els autors van prendre d’una estrebada la cadena d’or que la dona portava al coll

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, de 18 i 20 anys i veïns de Manresa, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar el 25 de juny, quan es va produir un robatori violent al carrer Muralla de Sant Francesc a una parella d’avis que estava passejant. La dona va denunciar que va notar que li tocaven per l’esquena i, quan es va girar, va patir una forta estrebada i van arrancar-li la cadena d’or del coll. La senyora va poder veure l’autor i els altres dos joves que la van empènyer contra la paret, a ella i el seu marit, abans de marxar corrents. Una parella de mossos de paisà que eren a prop de la zona van veure els joves, cosa que va permetre agilitzar la seva recerca.
Al cap d’una estona, una patrulla va detenir l’autor de l’estrebada al carrer Bruc. Al vespre, al carrer Sobrerroca, es va poder detenir els altres dos assaltants.

En un comunicat, els Mossos d’Esquadra expliquen que els detinguts, tots tres amb nombrosos antecedents poicials, van passar divendres davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares