25/04/2024

Una imatge del film 'Superagente Makey' amb Leo Harlem (horitzontal)

Les estrenes d' Aquesta setmana....

Fotos i Tràilers:Diverses Productores/ACN

La cartellera es renova amb fins a tres estrenes amb versió doblada al català o VOSC

Les sales de cinema segueixen sumant estrenes i recuperant activitat després dels mesos de tancament per la crisi de la covid-19. Aquest divendres destaca l’arribada de la comèdia ‘Superagente Makey’, d’Alfonso Sánchez, amb el còmic i actor Leo Harlem (que al febrer estrenava ‘Hasta que la boda nos separe’) convertit en un policia en funcions de mobilitat a la Costa del So, i immers en una trama de narcotràfic. A la cartellera s’hi incorporen fins a quatre pel·lícules que s’estrenen en diverses sales en versió doblada al català, o versió original subtitulada al català (VOSC). Són les cintes d’animació ‘Scooby!’, així com la nordamericana ‘La família que tu tries’ i el film alemany ‘La professora de piano’.

‘Superagente Makey’

És una comèdia espanyola dirigida per l’actor, guionista i realitzador Alfonso Sánchez i protagonitzada per Leo Harlem, Silvia Abril, Jordi Sánchez. José Miguel, ‘Mackey’ (Leo Harlem) és un policia bondadós que treballa al barri madrileny de Carabanchel. La seva vida fa un gir quan és relegat a funcions d’agent de mobilitat a la Costa del Sol. No obstant això, allà tindrà l’oportunitat de reconciliar-se amb la seva filla. Però també es veurà involucrat en una perillosa trama de narcotràfic internacional.

‘Madre oscura’

Una imatge del film ‘Madre oscura’ (SElecta Visions/ACN)

Aquesta setmana s’estrena ‘Madre oscura’, un thriller de terror dirigit per Brett Pierce i Drew T. Pierce. El jove Ben descobreix un mal que irromp al poble on hi viu el seu pare i que ataca als nens i atrau així a la resta. Sense ningú que l’ajudi, haurà de fer-hi front ell sol. Al film hi actuen John-Paul Howard, Piper Curda i Azie Tesfai.

Tres estrenes en català

‘Scooby!’

‘Scooby!’ (Warner Bros/ACN)

S’estrena aquesta setmana en català la pel·lícula d’animació ‘Scooby!’ de Tony Cervone. Al film, Scooby Doo i la seva colla d’amics s’enfronten el seu misteri més complicat: un complot per alliberar el món I, en aquesta ocasió, el grup descobreix que Scooby té un destí èpic que ningú mai no va sospitar.

‘La professora de piano’

‘La professora de piano’. (Alfa Pictures/ACN)

Entre els films que es poden gaudir en català a partir d’aquest divendres també hi ha ‘La professora de piano (tant en versió original subtitulada com doblada a la nostra llengua a algunes sales del país). El film, de l’alemany Jan Ole Gerster, explica la història d’una veterana professora de piano que en el seu seixantè aniversari ha d’assistir al concert més important de la carrera del seu fill, a qui ella mateixa va instruir i ara debuta com a professional. Lara (la mare) està turmentada per la seva pròpia relació amb la vocació musical i un vincle difícil amb el seu fill.

‘La família que tu tries’

I per tancar les estrenes que arriben en català (versió doblada i VOSC) hi ha el film ‘La família que tu tries’ (‘lThe Peanut Butter Falcon’). La cinta està dirigida per Tyler Nilson i Mike Schwartz, i amb Dakota Johnson ( Filla del mític actor Don Johnson i de l’actriu Melanie Griffith) en el repartiment. En Zak és un jove amb síndrome de Down que s’escapa de la residència on viu perquè té un somni: convertir-se en un lluitador professional. Un seguit de circumstàncies faran que conegui en Tyler, un delinqüent que també ha fugit i que es convertirà en el seu entrenador i en el seu amic. També participarà d’aquesta aventura l’Eleanor, una infermera amb una particularitat.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares