25/04/2024

El C.E. Castellbell i el Vilar va caure golejat davant del Joanenc en un partit en el que els Castellvilarencs van dominar la primera part amb molt bones oportunitats de gol i el gol no va arribar a meitat de la primera part que avançava al marcador , amb aquest resultat còmode el Castellbell seguia dominant als locals i amb un 0-2 abans del descans deixava les coses casi sentenciades.

UN SEGON TEMPS PER OBLIDAR

El segons temps va ser diferent al primer temps, el Castellbell havia dominat el camp i el marcador i de manera inexplicable, el Joanenc capgira en 10 minuts el resultat amb tres gols un d´ells en clar fora de joc que l´arbitre no va senyalar , aquest cop l´equip de castellbell no es va quedar en inferioritat numerica com en anteriors jornades afortunadament, Peró va pecar com sempre de la manca de oportunitats perdudes quant podria igualar el resultat , el joanenc va sentenciar el partit als últims minuts i res és podia fer .