19/04/2024
Vols saber més? entra i llegeix

Havien quedat envoltades d’aigua amb el vehicle a la depuradora d’Avinyó

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquesta matinada dues persones que havien quedat envoltades d’aigua amb el seu vehicle a la zona de la depuradora d’Avinyó.

L’avís s’ha rebut a les 04.34 hores i s’han activat 8 dotacions terrestres amb efectius del GRAE, tant de muntanya com subaquàtics amb la barca.

Els afectats han pogut sortir del vehicle i s’han refugiat en zona segura sobre una taula de pedra d’una zona de pícnic. Finalment han pogut ser evacuats sans i estalvis amb la barca i han estat traslladats pel SEM a l’hospital.

Els Bombers han rebut fins a les 9 hores d’aquest dissabte un total de 286 avisos per les fortes tempestes, que han deixat més de 100 litres en punts del Ripollès, el Berguedà i Osona.

El cabal del Llobregat arriba els 400 m3/s al seu pas per Castellbell

Segons Protecció Civil de Castellbell i el Vilar, aquesta matinada degut a les fortes pluges, el cabal del Llobregat ha arribat als 400m3/S a les 6 del matí, que ha anat baixant fins els 200 cap a les 9, però pot anar creixent al pas de les hores, per tant es demana que aquells que tinguin aparcat el seu vehicle al pàrquing del camp de futbol de la Bauma, que el retirin.

Foto;Protecció Civil Castellbell

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares