19/04/2024

David Verdaguer a 'Uno para todos' de David Ilundain (horitzontal)

Aquestes són les estrenes d'aquesta setmana....

La cartellera de cinema va recuperant el pols aquest setembre després de la tímida arrencada post-confinament. Després de ‘Tenet’, de Christopher Nolan, avui divendres arriben més estrenes internacionals esperades com la nova adaptació del conte ‘Pinocho’, protagonitzada per l’actor Roberto Benigni8 La Vida es Bella).

La setmana també deixarà les estrenes de films amb signatura o presència catalana, com el segon llargmetratge de Ventura Durall, ‘L’ofrena’, i ‘Uno para todos’, amb David Verdaguer en el paper d’un professor interí que ha de reintegrar a l’aula un alumne malalt.

Uno para todos

El nou film de David Ilundain, ‘Uno para todos’, protagonitzat per David Verdaguer, és el film que va donar el tret de sortida a la quarta edició del BCN Film Fest, als Cinemes Verdi. És el segon llargmetratge d’Ilundain després de ‘B, de Bárcenas‘. La pel·lícula és un drama sobre un professor interí (David Verdaguer) que ha de reintegrar a l’aula un alumne malalt i cap dels seus companys vol que torni a classe. El director va explicar a l’ACN que al film volien ressaltar la idea que “els nens són com els adults” i que contínuament s’aprèn d’ells. “Els nens et donen una segona oportunitat per repensar els pilars de la vida”, assegurava aquest estiu el director.

L’ofrena

Àlex Brendemühl, a ‘L’ofrena’, de Ventura Durall(Alfa Pictures/ACN).

L’ofrena és també el segon llargmetratge de ficció de Ventura Durall, després de Les dues vides d’Andrés Rabadán (2009). A la pel·lícula, la Violeta rep la visita de la Rita, dona d’en Jan, amor d’adolescència que va marcar la seva vida després d’abandonar-la vint anys enrere. Ella desconeix que la visita de Rita és el primer pas d’en Jan per intentar reescriure la seva història. Els intèrprets principals del film són Àlex Brendemühl, Verónica Echegui i Anna Alarcón.

Pinocho

Fotograma de l’adaptació de ‘Pinocho ( Warner Bros/ACN)

Adaptació del clàssic infantil ‘Pinotxo’ en què l’artífex del ninot de fusta que pren vida, el vell fuster Geppetto, és interpretat pel popular actor italià Roberto Benigni. El director del film és Matteo Garrone, conegut sobretot per l’adaptació cinematogràfica de ‘Gomorra’ (2008), basada en la novel·la homònima en què Roberto Saviano disseccionava la Camorra napolitana.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares