25/04/2024
Continua llegint....

A un diari local de paper del mes de setembre, hi ha un escrit llarg (dues planes ) en què una Associació del poble  fa referència a una nota de premsa de l’Ajuntament ,citant el nostre mitjà, sobre unes obres a l’església de la Bauma.

Des de Castellvilarenc.info,volen aclarir el següent:


L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, té contractat una empresa com a agència de notícies de la capital del Bages, que és qui distribueix les notícies als mitjans ,entre ells el Castellvilarenc.info com a mitjà local digital.


Demanem que en el cas que vulguin esmentar una nota de premsa de l’ajuntament ,no se’ns citi com a mitjà ,ja que no tenim cap responsabilitat, ja que dona a entendre que la notícia sigui feta des del nostre diari, així que cada cosa al seu lloc.
L’esmentada nota de premsa va ser publicada a diversos mitjans de la comarca, inclòs el Castellvilarenc.info,el passat 9 de Juliol ,com és lògic.Així també a la web de l’ajuntament ,però que en cap cas,com dona a entendre la notícia, sigui com si fos pròpia del diari, se’ns cita varies vegades,quan el més lògic hauria de ser al destinatari original, l’ajuntament de Castellbell i el Vilar.
“Respectem totes les opinions com es reflecteix a les publicacions realitzades al  diari de les diferents notícies o articles d’altres entitats” . Sent difusors imparcials de les notes de premsa , com fan tots els mitjans amb altres institucions.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares