19/04/2024
Vols saber més ? Clica al titular.....

Quan una cosa és bo, per què canviar-la? Aquesta podria ser la màxima que està aplicant Netflix a França respecte al seu nou producte.

La plataforma de vídeos a demanda sempre ha tingut èxit per aquest atribut: donar continguts a demanda. Amb tot, hi ha una cosa amb la qual no pot competir amb els vells models de negocis audiovisuals. Ens referim a la televisió i a l’habilitat que té aquesta d’enganxar-nos. Què fa que passem hores veient productes que no triem? Es tracta del fet de no saber el que vindrà després, de no saber el que apareixerà quan canviem de canal.

D’aquesta manera Netflix França està provant un canal amb continguts programats que es reprodueixen en directe. És a dir, està provant de convertir-se en un canal de televisió tradicional.

L’empresa ofereix els canals més vists al país i els reprodueix de manera lineal. Després d’una sèrie ve una altra i després ve un documental.

Amb aquest nou producte tan semblant a la televisió clàssica, a més de la sorpresa ja esmentada, Netflix evita un dels problemes més enutjosos de la seva plataforma: la impossibilitat de decidir. Molts usuaris passen temps buscant el contingut ideal i acaben desesperats al no trobar res o al no estar segurs d’haver trobat alguna cosa que els agradi de veritat. Amb aquesta fórmula Netflix podria posar fi a aquesta situació tan desagradable.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares