27/11/2020

Althaia realitzarà les revisions medicoesportives dels socis del Gimbe

 

El Dr. Albert Estiarte, adjunt a la Direcció d’Althaia, i Isaac Carreras, del Gimnàs Gimbe, signen el conveni

El Gimnàs Gimbe i la Fundació Althaia han signat un conveni de col·laboració que reforça la seva relació en la prestació de serveis sanitaris especialitzats en medicina esportiva. Gràcies a aquest acord, el Centre de Medicina de l’Esport d’Althaia – integrat al Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació (CIMETIR) – es converteix en el centre de referència perquè els socis del Gimbe hi realitzin les revisions medicoesportives.
Amb la signatura d’aquest conveni el CIMETIR continua ampliant la xarxa de col·laboració amb diferents entitats esportives del territori amb l’objectiu de consolidar-se com a centre de referència en medicina esportiva. Per altra banda, el Gimbe dóna resposta als seus associats a qui sempre recomana la realització d’una revisió mèdica amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i la salut. 

D’esquerra a dreta, el Dr. Albert Estiarte, adjunt a la Direcció d’Althaia; Isaac Carreras, del Gimbe; la Dra. Carme Comellas, responsable del Centre de Medicina de l’Esport (CME); i Dolors Gassó, responsable assistencial de la Clínica Sant Josep, a les instal·lacions del CME d’Althaia. Fotos : Catpress

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: