25/04/2024

La 32ena edició del Festival Internacional Cat Coral Catalunya Centre s’ha iniciat aquest dimecres 31 d’agost amb la presencia del cor de Sèrbia ” Trinity Cor Acadèmic ” de Belgrad . Aquest cor mixte i molt jove és de recent fundació ja que només te un any de vida , esta dirigida per la seva directora Nada Vukovic .

Aquest cor ha tingut molt èxit en els seus concerts tant en el seu propi país com fora de les seves fronteres , aquest reconeixement és basa en el fet com ha quedat ben demostrat al Teatre Casino Burés de Castellbell i el Vilar que és un cor molt diferent , posant molt enfasí al fet que la majoria de les cançons té com a protagonista la mezzosoprano del cor , que de fet s´asegut en una cadira quant no éra el moment de la seva actuació .

El seu repertori ha estat de cançons típiques de sèrbia i de Rússia , ha agradat al públic assistent que ha omplert mitja sala que ha comptat amb la presencia de l’Alcaldessa Montserrat Badia i del Regidor de Cultura Ferran Valdés ,del president de la capella de Núsica Burés i de la delegada de la Federació d´entitats corals (Demarcació Bages Berguedà) Carme Quintana .

La part final ha estat bastant espectacular dues cançons coreogràfiques que recorden el flamenc han fet molts aplaudiments del públic , el propi cor per recompensar-lo ha hagut de cantar una de les cançons que ja havia estat cantada .

Un concert breu de gairebé tres quarts d’hora i que ha fet començar amb molt bon peu el festival

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.