25/04/2024

El ple de l´ajuntament de Castellbell i el vilar celebrat aquest dijous 29 d´octubre  al vespre , ha trascorregut amb tranquilitat i sense incidents i els cuatre punts del ordre del dia  s´han debatut en un lapse de temps de mitja hora.

Els regidors han aprovat per unanimitat els seguents punts del ordre del dia:

-Aprovació, si s’escau, del Text Refòs de la Modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament de Castellbell i el Vilar a l’àmbit del Carrer Joaquim Borràs, Sector “Torcidos Ibéricos”.

-Aprovació, si s’escau, del conveni de cooperació entre els Ajuntaments de Castellbell i el Vilar, Vacarisses i Rellinars per a la prestació del servei d’abastament domiciliari d’aigua potable en l’àmbit de la urbanització de La Farinera.

-Aprovació inicial , si s’escau, de l’expedient de modificació del pressupost 6/2009.

el primer punt del ordre : Aprovació provisional , si s’escau , de la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals per l’exercici 2010. va ser aprovat amb els vots favorables dels regidors de ciu, de GiCiV (grup indenpendènt per Castellbell i el Vilar ) i per la regidora no adscrita   i amb els vots en contra del PSC..

En aquest punt  el PSC va lamenantar  la modificació de les ordenaces fiscals  que fara que augmentin més impostos a les persones amb dificultats economiques, l´alcalde  per la seva part va replicar que l´any vinent sera un any dur i dificíl ja que  l´estat com la Generalitat  cada vegada  donaran poques subvencions .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares