25/04/2024

Aquest dimecres 28 de setembre a les 5 de la tarda ha tingut lloc la presentació del curs 2011 – 2012 del Centre D’Amistat . L’acte ha estat presentat per la Presidenta Sra. Maria Riera i s’ha iniciat amb una conferencia – presentació de dispositives de Guizhou – La Xina Tradicional a càrrec del Sr. Wifredo Angurell que ha estat molt interessant.

Foto Pere Sánchez .
Posteriorment la Sra. Maria Riera ha fet un petit resum de les manualitats que es faran al centre, sortides a teatre, celebracions, sopar de Nadal, etc. També a anunciat que el proper mes es farà un curs de Pessebres a càrrec del Sr. Clot. Tan mateix i amb la col•laboració de l’Ajuntament a finals d’octubre un curs de defensa personal dintre dels actes que tindran lloc en contra de la violència de gènere.
Per últim la Sra. Maria Riera ha presentat com a nova col•laboradora de la Direcció del centre a la Sra. Paquita Estatuet. També que està en estudi donat que moltes associades ho han demanat, poder donat entrada a les diferents activitats del centre als homes i que la propera setmana el dia 5 d’octubre (inici del curs) es donarà la decisió de la Direcció del centre.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.