19/04/2024

Els Veins del Barri del Burés de Castellbell i el Vilar, no han faltat a la cita a la festa del seu barri que s´ha celebrat aquest últim cap de setmana, amb actes de tots els gustos que van fruir a tothom tant el veinat com els de la resta de la població que també hi eren presents.

La Festa va començar puntualment amb un sopar multitudinari a la Plaça LLuís Companys, centre neurálgic de tots els actes festius, excepte el local Polivalent de la Capella de Musica Burés on és feia una exposicio col.letiva de pintures a oli obres dels seguents autors: Maria Vilaseca ( Sant Vicenç de Castellet) Salbador Ubac ( manresa ) Francesc Vila I Joan Farràs amddós del nostre Municipi.

A Les 9 del Vespre tocades i amb puntualitat anglesa una traca donava per començava la festa de la Barriada, el Sopar a punt i la gent que feia estona aseguda dels seus llocs començaven a enfilar a punt on començaren a donar les botifarres .

Un cop ben sopat , va arribar el moment de la música de la mà de Gabriel Vallone que va delectar als assistens tota mena de cançons durant prop de una hora i escaig i tot seguit es va donar pas als sortejos dels pernils una de les Agraciades va ser Esther Fernandez .

Seguidament L´Orquesta Discóbolos va ser la encarregada d´amenitzar ell luit ball de festa fins a altes hores de la matinada, amb música de tots els estils , la gent no va parar de ballar al mitg de la pista .

Diumenge al Matí la plaça presentaba un aspecte millorable, ningú diria que la nit habia hagut un sopar i un ball de festa major, tot net i polit i a punt per la festa infantil amb ” Set de So ” un espectacle infantil combinades amb aigua i escuma es clar tot i que feia caloreta era un bon moment per una remulladeta petits i grans s´ho van passar de allo molt be.

I per tancar la Festa , no podia faltar un dels actes mes caracterics de qualsevol festa catalana, una Habanera acompanyat d´un bon Rom cremat, i precisament amb aixo les Habaneres amb el grup ” Barcarola ” van delectar tot un seguit de habaneres , sardanes i cançons populars , totes van ser molt aplaudides .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares