19/04/2024

Castellbell i el Vilar ha commemorat aquest divendres 25 de Novembre ” El dia Internacional contra la violència domestica, amb un acte que s’ha fet a la tarda a la plaça Barcelona .

Ja fa uns dies que diverses entitats com el Casal del Pensionista o el mateix Centre d’amistat han col•laborat amb aquesta causa i ho han fet , pintant amb molta imaginació uns paraigües solidaris .

Per això aquest mateix divendres a dos quarts de quatre de la tarda , hi ha hagut una concentració de dones , algunes acompanyades amb les seves respectives parelles,, a la plaça abans esmentada , gairebé arribava al centenar . Després d’aquesta concentració , totes les dones amb fet una manifestació amb els paraigües oberts des del lloc de concentració fins al Casal del pensionista amb un crit unànime de ” no a la Violència ” que s’ha sentit en tot el recorregut .un cop dins del local s’ha repartit uns braçalets solidaris per l’ocasió i cafè amb pastes

La Regidora d’acció Social i Sanitat Ana Guerrero ha llegit un manifest contra la violència , en el que ha destacat que aquest any han mort 75 dones, moltes dones segueixen estan greus , altres s’han recuperat però amb seqüeles i ha dit que denunciar des del primer moment es vital , també ha destacat l’augment de l´accions violentes que cada vegada comença des de l’adolescència i que no te límit d’edat .

Tot i que hi ha casos també en homes , vivim en societat globalitzada , on el home es un dominador, controlador en el que demana de tot. , si no li agrada anar vestida, amb qui esta xerrant per telèfon ,entre altres . Durant l´acte hi ha hagut un minut de silenci en memoria a totes les víctimes.

Galeria Fotos : <a href="

25 de novembre Dia Mundial Contra la Violència de genere

“>25 Novemdre Dia Internacional Violència de Genere

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

2 thoughts on “Castellbell i el Vilar diu ” No a la Violència de Genere ”

  1. Gracias por la parte que me toca,esperemos que para el próximo año haya más participación aún,y que la cantidad de mujeres maltratadas haya bajado sustanciosamente.

  2. Una gran festa per reimdivicar que ja ni ha prou de maltractaments a la dona i alguns homes.
    He de felicitar a la organitzaciõ per aquest event .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.