25/04/2024

El proper 18 de Desembre s´iniciarà la nova temporada amb Roser Capdevila com a convidada de realitzar  el proleg del cartell

 
El Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals va començar a representar-se l’any 1977 desprès de la Missa del Gall, amb la col·laboració desinteressada dels veïns de Fals i Rajadell, aconseguint que amb molt pocs mitjans, el públic assistent donés l’embranzida necessària per arribar al que avui es una realitat, una realitat viscuda per més de 5000 persones d’arreu de Catalunya que cada any el visiten.

Aprofitant cadascun dels racons del paratge de les Torres de Fals, cada Nadal es fan unes setze representacions i en elles hi participen aproximadament 225 persones dels pobles de Fals, Rajadell i altres de l’entorn.

Any rere any el Pessebre ha pogut millorar en tots els seus aspectes, llum, so, vestuari, quadres… sense perdre de vista el punt de partida que va inspirar els seus inicis: la voluntat de la gent del poble de recollir en diferents quadres, el testimoni d’un missatge, d’avui, de sempre i universal.

Cada any es convida a una persona vinculada a la cultura i tradicions populars a escriure el pròleg del programa de mà del nostre Pessebre Vivent. Personalitats com l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol i el poeta Miquel Martí i Pol van escriure el pròleg del 25é aniversari del Pessebre Vivent. Enguany hi ha col·laborat na Roser Capdevila -autora de Les tres Bessones- , donant al programa un aire molt diferent.

Representacions 2011 – 2012

Desembre 2011: dies 18 i 26
Gener 2012: dies 1, 6, 8 i 15

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.