25/04/2024

Avui, 16 de febrer, els Mossos d’Esquadra de Manresa han tornat a l’Hospital Sant Joan de Déu per passar el matí amb els nens ingressats o que s’estaven visitant a l’Hospital de dia, amb l’objectiu d’aportar noves eines de lleure i distracció per als menuts i explicar-los la feina del cos de Mossos d’Esquadra.

Quan es va començar a preparar aquesta visita, els mossos es van posar en contacte amb el Màgic Andreu, que va acceptar amb entusiasme la proposta d’acompanyar-los durant aquest dia, per actuar davant els més petits i poder oferir-los uns moments de diversió i sorpresa.

El programa de la visita ha estat el següent:

A les 9 hores del matí, el Màgic Andreu ha arribat a la comissaria de Manresa, on ha estat rebut pel cap i sotscap de l’ABP Bages, l’intendent Josep Guillot i l’inspector Manuel Sánchez, i pel responsable de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, el caporal Josep Fuster, els quals li han mostrat les instal·lacions policials i li han explicat el funcionament dels diferents serveis.

Posteriorment, el Màgic Andreu i els Mossos d’Esquadra han arribat a Sant Joan de Déu, on han estat rebuts pels responsables de l’Àrea Maternoinfantil i de l’Escola. El grup s’ha adreçat a l’Escola, ubicada a la segona planta de l’hospital, on el Màgic Andreu ha actuat davant els nens que s’hi troben ingressats o que estaven a l’Hospital de dia.
Continuant amb la visita, el grup s’ha traslladat fins al Centre de Dia de Salut Mental on el Màgic Andreu ha actuat davant els pacients. Un total de 100 persones han pogut gaudir de les dues actuacions de màgia.

Aquesta activitat, que ha estat molt ben rebuda, s’emmarca dins les accions que realitza el cos de Mossos d’Esquadra i el personal d’Althaia per tal d’apropar la feina policial als diferents col·lectius de la societat, sobretot als més necessitats.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.