28/11/2020

La capella de Música Burés ofereix un concert a Tarragona

Foto : Capella de Música Burés

La capella de Música Burés , va oferir aquest dissabte a la tarda un concert de Cant Coral , a Tarragona ,amb el ” cor Alel.luya ” d’aquesta ciutat tarragonina , la direcció de les dues formacions , es a càrrec de lucka Beresova .

Un repertori variat i molt aplaudit , les dues corals van mostrar molta complicitat amb el públic tarragoní . Al final del concert, la directora de les dues formacions , va rebre un obsequí d’agraïment per part de la coral anfitriona . val a dir que la coral tarragonina, ja va actuar al nostre poble amb motiu del concert de Nadal el passat 8 de gener a l’església del Vilar .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: