25/04/2024

Aquest dilluns es va presentar el pla comarcal del Consell Comarcal del Bages i aquest dimarts a Súria s´ha presentatel pla de la Diputació de Barcelona .

La seu del Consell comarcal del Bages , va acollir aquest dilluns 11 de Juny , una reunió de càrrecs electes municipals dels pobles del Bages , entre els quals hi havien dos regidors de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar .

La reunió informativa , segons informa el mateix consell , va servir per explicar als assistents el pla antiincendis per aquest estiu .

Foto: Consell Comarcal Bages

D’altre banda la diputació de Barcelona ha presentat aquest dimarts al migdia el seu pla antiincendis a Súria , en la que hi ha assistit el President de la diputació Salvador Esteve i el Conseller del Interior Felip Puíg , El president de la Diputació ha remarcat la importància que les dues administracions treballin plegades , per la seva part felip Puig ha dit que el risc cero no existeix .

Vehicles de Vigilància Forestal de la Diputació Foto : arxiu D Barcelona
En aquest acte s’ha presentat els vehicles de vigilància de la diputació en el qual el municipi de Castellbell i el Vilar hi participa .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.