25/04/2024

La colla Gegantera i grallera de Castellbell i el Vilar ha tingut un cap de setmana bastant mogut , amb dues sortides en vint i quatre hores , la primera el dissabte a la tarda a arenys de mar i el diumenge també a la mateixa hora al barri de Viserta a Monistrol de Montserrat .

El dissabte a Arenys hi van prendre part , unes 7 colles , gairebé totes del maresme a excepció de la del nostre poble , totes van fer un llarg recorregut pels carrers del casc antic d’aquesta població costanera .

El diumenge a la tarda , els gegants de Castellbell i el Vilar , actuaren al Barri de Viserta a Monistrol de Montserrat , que enguany celebra les festes del Centenari i que els gegants d’aquesta barriada monistralenca celebrarà el seus anys d’aquí a dos anys .

La plantada s’ha fet a la era de Júlia Fuchs , prop de l’estació del Cremallera , allà 10 colles , la del Barri de Gràcia , Molins de Rei , Sant Pere de Molanta , Pont de Vilomara i Rocafort , sant Pere de Vilamajor , Sant Vicenç dels Horts , Prat de Llobregat , Sant Andreu de la Barca , Castellbell i el Vilar i el Barri de Viserta de Monistrol de Montserrat , han fet un recorregut pels carrers de la vila monistrolenca fins a la plaça Font gran on hi ha hagut un descans d’uns minuts per realitzar l’avituallament .

Seguidament han continuat fins a la mateixa estació del Cremallera , allà totes les colles han ofert els seus balls , destacant però que els de Molins de Rei han ballat al toc de un pass- doble , la resta ho han fet les tradicionals cançons dels gegants .

Un cop finalitzada la ballada per cada colla , la Cap de colla dels geganters de Viserta , ha ofert un obsequi als participants de la trobada , un ball final i un sopar de germanor , ha posat punt i final a la trobada d’engany .

Trobada Gegants Viserta ( monistrol de Montserrat ) Juny 2012
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.