19/04/2024

La Capella de Música Burés, va celebrar , aquest dissabte a la nit, un concert –sopar de comiat de la temporada als socis de l’entitat . L´ acte es va fer a la sala del Casino del Burés i va comptar amb una seixantena de persones .

La festa es va dividir en tres parts, la primera amb un concert de la mateixa capella , sota la direcció de Lucka Lucka Bérešová, amb un repertori bastant variar des de la musica religiosa passant , musica originaria de l’est fins dues cançons tradicionals dels Països Catalans com “Ton Pare no te nas ” i ” La Dama de Mallorca.

En acabar aquest concert , va tocar el torn de la segona part de la festa , com és el sopar , alguns dels socis i cantaires van portar i entre tots van gaudir duna bona estona .

Finalment la darrera part en la que alguns dels cantaires van oferir alguns números musicals amb instruments , fins i tot els més petits en van cantar algunes cançons .

Les activitats de la Capella és reprendran a primers de setembre coincidint amb el Festival, en Ramon Rovira , portaveu de la Capella , va insistir en demanar la col•laboració dels socis per allotjar els cantaires de les corals que hi participaran , també va anunciar que durant el mateix festival es coneixeran alguns detalls de la comissió del Centenari de l’entitat pel 2014 i que és posarà a treballar un cop finalitzat aquest esdeveniment .

Concert Comiat Temporada 2011-2012 Capella de Música Burés
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.