25/04/2024

Aquest diumenge 12 d’agost ,de 2012, s’ha fet al casino del Burés de Castellbell i el Vilar , la proclamació de les pubilles , Dama , Hereu i Fadrí del nostre poble .

L’acte ha comptar amb la assistència de Pubilles i hereus de la comarca i del territori català ,, els del nostre poble han anat acompanyat pels tabalers de Vacarisses , seguidament han pujat a l’escenari l’alcaldessa Montserrat Badia i el Regidor de Cultura Ferran Valdes que ha han agraït la tasca de pubillatge de les sortint , a més l’alcaldessa ha remarcat que en moments difícils com aquest cal sumar esforços perquè no es perdi aquesta tradició tant nostrada .

Fotos Pere Sánchez

Seguidament el Regidor de Cultura ha llegit el veredicte del jurat format , per les entitats i partits locals que es van reunir fa pocs dies al Centre Cultural Joan Masats .

Que són els Següents

Dama : Agnès Simón

Fadrí Jaume Torras

Pubilla : Laia Puigdellivol

Hereu Andreu Perez

Després d’imposar les faixes i les les bandes als entrants , seguidament hi ha hagut un discurs per part de la pubilla i la dama de Catalunya, la pubilla ha remarcat que l’any passat ja va vindre i va poder comprovar el lloc tant simbòlic com es la muntanya de Montserrat i que Representa molt per el pubillatge .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.