25/04/2024

La novetat la Ofrena Floral al President Lluís Companys passa a la Vigilia de la diada .

Els actes de l´11S a Castellbell i el Vilar d´enguany , estaran marcades per les diverses activitats que és preveuen fer al llarg dels dies 10 i 11 de Setembre .

Una de les novetats , a diferencia d’altres anys , és el trasllat de l’acte de la ofrena floral i la posterior lectura del manifest davant del monument a Lluís Companys al Burés , que enguany és farà la vigília de la diada a les 18 :30 .

Una hora més tard, ja com a acte habitual , és farà l’ofrena davant del monument al que fou Alcalde de Castellbell i el Vilar Esteve Biosca , a les 20 hores a la Plaça Valentí Puig , s’iniciarà els preparatius per la segona edició de la Marxa de torxes , després del èxit del any passat . En aquesta mateixa plaça hi actuaran Mireia i Joan , a ¾ de 9 del vespre es posarà la venda les torxes i seguidament la marxa fins al Vilar, acompanyats de Xivarri Graller .

Un cop allà , és llegirà el manifest i seguidament hi actuaran ” D’aquí i d’allà ” que van fer la seva estrena a la passada edició de les ” Vesprades del Vilar ” , seguidament hi haurà botifarrada per els assistents .

El dia de la diada , a les 7 del matí a la plaça Lluís Companys , s’entregaran els dorsals als participants de la Transeyera , aquest dijous 6 s’acaba la subscripció on line però per aquells que encara no ho han fet , és podrà fer el mateix matí abans de la sortida .

A les 8 del matí primer és farà la sortida pels corredors i més tard la de la caminada des del Burés , Turo del Marques i tornada al Burés . Un cop allà en finalitzar la prova hi haurà ballada de Sardanes a càrrec de la cobla ” Costa Brava ” .

A la tarda, dos autocars que ha muntat Castellbell per la Independència , aniran cap a Barcelona a la manifestació que ha convocat l’assemblea Nacional de Catalunya , que s’espera un èxit i superi al milió de persones de la manifestació de la Diada a Sant Boi el 1977 .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.