25/04/2024

La coral Eslovaca i la filipina junts al Burés poc abans del dinar .
Quant queden poques hores per finalitzar la 33ena edició del Festival de Cant coral Catalunya Centre a Castellbell i el Vilar , aquest dissabte al migdia , hi ha hagut , la tradicional recepció de totes les corals per part de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar , que ha tingut lloc a la Plaça Lluís Companys .

L’acte ha començat amb uns breus parlaments del President de la Capella de Música Burés el Sr Miquel Palau . de l’alcaldessa Montserrat Badia i de la Delegada de la Federació d’entitats Corals .

El president de la Capella ha començat a agrair a tots , col•laboradors, col•laboradors i la presencia dels cantaires de les tres corals participants i ha remarcat que són dies de trobada entre nosaltres i compartir dies intensos de música i de convivència , ” la Capella de Música Burés ” aposta per la continuïtat i la superació en l’organització d’aquest festival amb la participació de tots , de les institucions i de la gent del poble ¨, ha acabat el discurs acomiadant dels cantaires de les corals visitants del certamen , a les llengües de cada país .

L’alcaldessa Montserrat Badia , ha elogiat la tasca feta per la capella aquest dies i que són unes jornades de convivència i de intercanvis de cultures que a traves de la musica mou el teixit cultural . Seguidament l´Ajuntament ha fet entrega d’un record a les corals per la seva estada aquest dies al nostre municipi. Els membres de la coral Filipina , els hi ha entregat un petit detall .

Seguidament la Delegada de la Federació d’entitats Corals ha dit entre altres coses que espera que les corals s’hagin sentit com a casa aquest dies i que s’enduguin un bon rècords d’aquest festival .


Els Bastoners actuant a la Plaça Lluís Companys .

Finalment han actuat els Bastoners de Castellbell i el Vilar , que ha ofert alguns balls als cantaires , i l’actuació dels grallers que ha tocat alguna peça del seu repertori , seguit d’un dinar de germanor a la sala annexa de la´esglèsia del Burés .

moment del dinar de germanor de les corals participants Fotos Pere Sànchez

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.