24/04/2024

Aquest Cap de setmana , és va celebrar a la localitat de Riudoms ( Tarragona ), les finals del campionat d’Espanya de Reining 2012 . aquesta és la única disciplina dintre del Monta-Western ( monta americana ) reconeguda oficialment per la Federació Enquestre Internacional, essent la competició la de gran importància al nostre país .

El Castellvilarenc Juan Araquistain JR. És va proclamar en el campió d’Espanya de joves genets ( fins a 21 anys ) prenent part de l’equip EQUIVE NATURAL HIPIC .Va portar la seva euga Hicki ginger check, amb una final molt disputada que és va haver de resoldre a través d’un desempat .amb un genet madrileny .

Fotos : Natural Hípic

Desprès d’haver proclamat també campió de Catalunya a la disciplina Working Cowhorse ,a la categoria absoluta fa unes setmanes . Juan Araquistain JR , és sens dubte el genet més jove amb més projecció dins de la Monta-Western

El seu Pare Juan Araquistain , en el seu cas no va tenir l’oportunitat de fer-se amb el títol de campió de Catalunya de Reining . El proper 28 d’octubre, tindrà lloc a les instal•lacions de Natural Hípic a Sant Cristòfol tots els treballs amb ramat .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.