25/04/2024

La junta electoral central havia prohibit fa pocs dies de convocar per aquest dissabte coincidint amb la jornada de reflexió , de no realitzar el tall a la Carretera C55 al fatídic punt 26,5 al pont de Sant pau a Manresa .

Tot i la prohibició , la Plataforma no més Morts i la Federació de Veïns de Manresa , han mantingut la convocatòria , abans de les 5 de la tarda començaven a arribar vehicles en aquest mateix punt , alhora una patrulla dels mossos d´escuadra que els ha informat de la prohibició , per al president de la Federació de Veïns de Manresa Enric Martí , ha explicat als mitjans de comunicació aplegats a l´indret de la legalitat d’aquest esdeveniment per recordar a les víctimes .

Passaven pocs minuts de les 5 de la tarda , s’ha produït el esperat tall , amb més dos centenar de persones entre les quals hi havien familiars de les víctimes que han posat flors en un cartell on es podia llegir prou no més morts a la C-55 .

Seguidament una de les víctimes d’un accident en aquesta zona ha llegit una manifest que ha estat seguit amb molta emoció i alhora ràbia continguda , els presents han aplaudit les seves paraules .

Al final un grup de noies han fet un petit concert d’homenatge a les víctimes en la que ha sonat la coneguda cançó de Sergio Dalma ” Em dones Força ” amb Montserrat al fons com a testimoni del esdeveniment . El cant dels ocells de pau Casals ha donat per acabada la convocatòria .

La presidenta de la plataforma Fina Casals ha agrait la presencia dels assistents a la concentració .

Tall de Carretera C-55 a Manresa 24 de novembre de 2012
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.