26/04/2024

El Centre d’esports Castellbell ha vençut al camp del Torroella de Baix per 1-3 desprès de remuntar un resultat advers, el Castellbell perdia per un gol a cero als primers minuts , desprès aconseguia empatar i anar-se al vestidors amb un clar 1-2 . A la represa el Castellbell ha continuat dominant fins aconseguir el gol definitiu del parit .

Els Juvenils han tingut una jornada negra amb un mal partit, que per cert ha estat el darrer que han vestit la samarra arlequinada els germans bessons  Jordi i Roger  Jimenez Vendrell que des de petits fins avui hab vestit aquests colors , els Jugadors agraeixen  a tots els aficionats castellvilarencs i tanmateix a la junta del club el suport que ha tingut durant tots aquests anys , ara iniciarà una nova etapa amb el CF Mercantil  filial del FC Barcelona.

El partit ha estat molt dolent per els Juvenils del Castellbell, amb una defensa que ha fet aigües , al descans el resultat era de un clar 0-4 , i a la represa l´Avinyo ha jugat el seu partit defensant-se molt be i ha fet dos gols mes que deixava el marcador final de 0-6

El Futbol sala Castellbell ha dominat tot el partit però ha acabat derrotat en un partit amb falta d’intensitat que ha fet que hagin remuntat un partit advers , amb aquest resultat final de 3-1.

Per acabar la penya madridista ha exhibit durant tota aquesta setmana el trofeu de la Champions League , des de l’entitat han insistit un cop mes que no celebraven res , i que era un acte programat des de fa temps , ja que es tracta d´una exposició itinerant que el club blanc ha ofert a les penyes amb la col•laboració de la federació de penyes madridistes : Molts dels aficionats a aquest club s’han apropat per fer-se una fotografia per guardar-la de record ,