20/08/2022

Alumnes de Primer d´ESO del Bages Sud , participen en un concurs de curts cinematrogràfics

Cartell Promocional Concurs Premis CinèTIC

Alumnes de primer d´ESO del Institut SES BAGES SUD , de Castellbell i el Vilar , participen en dos curts cinematogràfics per optar a la segona edició del premi CnièTIC 2012 ,que organitza DIGITAL-TEXT i la col•laboració de ” El Periodico de Catalunya ” i el Circuit de cinema Digital .

Les votacions van començar el passat 25 de maig i clourà el proper 8 de Juny , per tant encara esteu a temps per votar als dos curs d’aquest centre educatiu del nostre poble .

El jurat valorarà tant la quantitat i l’originalitat de les mencions i referències, com l’impacte que tinguin i els comentaris que generin. I com que el dia de la Gran Gala del proper 20 de Juny serà un dia important per explicar, i com que de ben segur que quan es coneguin els guanyadors de les diferents categories aquest Premi no s’entregarà juntament amb els altres, sinó l’endemà, el 21 de juny.

Els curts que han realitzat els alumnes de primer del SES BAGES SUD , són ” un institut encatat ” i ” la Força de l´Amor ”

Per poder votar heu d´anar a aquesta Link : Premis CinèTIC

Les categories de premis seran els següents :

Premi CinèTIC al millor curtmetratge
Es valorarà el curt a nivell global: l’originalitat, la qualitat, el bon ús de tots els recursos, etc.
Premi CinèTIC al millor actor
Premi individual a la millor interpretació masculina.
Premi CinèTIC a la millor actriu
Premi individual a la millor interpretació femenina.
Premi CinèTIC al millor director o directora
Premi per al professorat. Es valorarà la cohesió del material lliurat (sinopsi, guió, storyboard i curt).
Premi CinèTIC al millor guió
Es valoraran els diàlegs, les descripcions de les escenes i seqüències i l’ús adequat de les tècniques cinematogràfiques.
Premi CinèTIC al millor guió gràfic
Es valorarà que contingui bones indicacions, que serveixin de guia durant el rodatge i que els dibuixos de les diferents preses del curt siguin descriptius.
Premi CinèTIC a la millor música original
Es valorarà la qualitat de la música emprada en el curt així com la seva originalitat. haurà de garantir que la música és original

Premi CinèTIC a la millor qualitat tècnica
Es valoraran els aspectes més tècnics: la qualitat del so, de la imatge, dels recursos tècnics utilitzats, de la il•luminació, etc.
Premi CinèTIC al millor muntatge
Es valorarà el bon ús del llenguatge cinematogràfic: que els plans i seqüències estiguin ordenats de manera coherent, que no hi hagi salts, etc. També es tindrà en compte que el muntatge aporti el ritme adequat al curtmetratge.
Premi CinèTIC al millor estilisme
Es valorarà el vestuari, el maquillatge, els decorats i localitzacions, el rigor històric, que no hi hagi errors de ràcord, etc.
Premi CinèTIC del públic
S’atorgarà al curtmetratge que hagi rebut més vots a través del web del concurs.
Premi CinèTIC a la Millor Dinamització a la Xarxa
S’atorgarà al centre que faci més “soroll” a la Xarxa. El jurat valorarà tant la quantitat i l’originalitat de les mencions i referències als Premis CinèTIC, com l’impacte que tinguin i els comentaris que generin.

Per cert que a la gran gala segurament no hi mancarà la típica catifa vermella , podran sentir les mateixes sensacions que les grans estrelles en quant als grans guardons cinematogràfics , un conegut presentador televisiu serà el mestre de cerimonies .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: