20/09/2021

El proper mes de maig s´iniciarà un curs de monitors a Castellbell i el Vilar

Aquest dimecres 18 d’abril , s’ha fet una reunió informativa a la sala de plens de l’ajuntament sobre el curs de monitors que s’iniciarà a primers de maig al Centre Cultural Joan Masats .

En aquesta reunió hi han assistit una vintena de persones , (totes dones i un home ) , que s’han interessat per curset, tant l’alcaldessa Montserrat badia com una tècnica de l’ajuntament han explicat durant una hora aproximada , els detalls i objectius del curs de monitors .

Aquests objectius consistiran en obtenir coneixements pedagògics –organitzatius i tècnics per la tasca especifica d’educadora en el lleure o als menjadors escolars , podran definir i formar el marc ètic/filosòfic que dona sentit a l’educació en el lleure, s´interiortitzarà la pròpia formació en el qual els monitors hauran d’implicar-me en el procés i esdeveniments actius i finalment s’aprofundiran les actituds que configuren la personalitat madura .

Aquest curs estarà destinat a persones majors de 18 anys que treballen o volen treballar de manera voluntària o professional en un menjador escolar , activitats extraescolars , casals de colònies , casals testi-us entitats o esplais , serà sens dubte una oportunitat per a la gent jove que recerca feina tant al municipi com al exterior ja que tenir el títol de monitor farà que existeixin aquestes possibilitats .

Aquest curs està supervisat per un tutor i la supervisió d’un director en el qual planificaran i revisaran individualment una activitat monogràfica de lleure per un grup d’infants , per una activitat de lleure global i de convivència i activitats de caràcter extraordinari durant les vacances o temps extraescolars , col•laboraran en tasques organitzatives i infraestructurals de caràcter extraordinari derivades de la tasca educativa .

La formació combinarà elements teòrics , com així també exercicis pràctics , basant-se amb l’experiència dels interessats . L’avaluació del procés permanent de reflexió i balanç del nivell assolit per l’alumnat i avaluar la seva capacitat per desenvolupar funcions educatives en les que hi haurà quatre elements claus en l’avaluació del curs , inicial , formativa al llarg del curs , activitat pràctica i la sumativa en acabar el curs .

L’assistència del curs per obtenir el diploma hauran de assistir el 85 % de les classes , tenir coneixements adquirits i el rendiment de l’alumne , la maduresa personal i les aptituds i habilitats dels mateixos .

Un cop realitzat aquest requisit , s´els farà l’entrega dels diplomes i del títol oficial de la direcció general de Joventut ,ja que es la Generalitat de Catalunya l´ens que obliga a realitzar aquest curs , ja que és vol donar i potenciar l´imatge dels monitors , ja que amb el títol la responsabilitat del monitor serà màxima .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: