08/12/2023

La Diputació de Barcelona garanteix que els consells comarcals puguin fer front a les despeses relatives al transport escolar no obligatori del present curs escolar 2011-2012 i per això hi destinarà 5.720.000 euros, distribuïts entre els 11 consells comarcals de la demarcació.

Els consells comarcals presten el servei de transport escolar no obligatori per una delegació de la Generalitat de Catalunya, que ha sol·licitat, a través del Departament d’Ensenyament, a la Diputació de Barcelona que col·labori, -«de forma puntual i extraordinària», especifica el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve-, en el finançament d’aquests serveis per garantir-ne la seva suficiència i dotació, en el context actual de restriccions pressupostàries que implica al conjunt d’administracions públiques.

La quantia dels recursos econòmics per al finançament extraordinari d’aquests serveis serà de 5.720.000,00€, distribuïts entre els 11 consells comarcals de la demarcació de Barcelona.

Foto DIBA

En el moment de l’acceptació d’aquests ajuts per part dels consells comarcals, Esteve explica que «s’efectuarà un pagament avançat corresponent al 50% de l’import total de l’ajut». El pagament de l’import restant s’efectuarà amb la justificació de les despeses pròpies del servei.

Els equips de la Diputació de Barcelona també coordinaran el suport tècnic que es prestarà als consells comarcals beneficiaris d’aquests ajuts. Aquest suport consistirà en el lliurament d’un informe individualitzat per a cada consell comarcal, centrat en la millora i l’optimització de la prestació del servei de transport escolar no obligatori en el seu territori. La Diputació es compromet a efectuar el lliurament definitiu d’aquests treballs a finals de l’any 2012.

El transport escolar no obligatori és aquell que implica el transport de l’alumnat que estudia en el municipi però que es troba en nuclis dispersos o en barris especials i el d’aquell alumnat en etapes no obligatòries de l’educació.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d