12/08/2022

Les obres d’arranjament de la baixada de La Bauma de Castellbell i el Vilar comptaran amb el finançament de la Diputació de Barcelona

L’ens cobrirà el cost de l’obra en el marc del Programa d’ajuts per a emergències municipals amb una aportació total de 242.000 euros

Les obres d’arranjament de la baixada de La Bauma, a Castellbell i el Vilar, comptaran amb el finançament de la Diputació de Barcelona. L’actuació, executada per l’Ajuntament per corregir els desperfectes que una esllavissada va provocar en aquest tram que uneix els nuclis de La Bauma i del Borràs, ha tingut un cost de 242.000 euros.

L’obra, de caràcter urgent, es finança a través del Programa d’ajuts per a emergències municipals de la Diputació de Barcelona.

Recta final

Els treballs de l’Ajuntament per arranjar aquest tram de vorera, situats en uns terrenys inestables des del punt de vista geològic, estan pràcticament acabats i és previst que finalitzin les pròximes setmanes. El consistori ha elaborat diferents estudis geològics per poder trobar la millor solució per donar més estabilitat al terreny. 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: