Programa Festa Major Castellbell i el Vilar del 4 al 15 Agost 2018

Benvolguts/des veïns/veïnes,
Un any més ens trobem escrivint-vos aquestes línies per presentar-vos i convidar-vos als actes de la Festa Major. L’any passat vam iniciar la
tematització de la festa, acostant el nostre poble al mar. Enguany volem donar la volta al món i tornar a Castellbell i el Vilar.

Certament, vivim en un món divers, amb multitud de cultures, de mirades,paisatges, menjars, un món infinit per conèixer i gaudir. I com diu Amin Maalouf “La diversitat en ella mateixa no és ni una benedicció ni una maledicció. És senzillament una realitat. El que importa és saber com viure junts”. I una de les millors maneres de conviure millor és conèixent-nos uns als altres una mica millor.
Per tant, i com diu Jose Saramago:
“El viatge no s’acaba mai. Només els viatgers s’acaben. I fins i tot ells poden perdurar en forma de memòria, de record, de relat. Quan el viatger s’ha assegut a la sorra de la platja i ha dit: “No hi ha res més a veure”, sabia que no era així. El final d’un viatge no és més que el començamentd’un altre. S’ha de veure el que no s’ha vist,veure una altra vegada el que ja es va veure.”

Tenim, doncs l’oportunitat de veure allò que potser no hem vist, sentit o degustat mai, o també potser la manera de tornar-ho a fer. Això sí, tots plegats, a les nostres places, als nostres carrers, i a la piscina. Us ho hem preparat amb molta il·lusió, intentant que hi hagi activitats per a totes les edats, i sensibilitats, pels qui els agrada ballar, i pel qui els hi agrada més l’aventura; pels qui prefereixen descobrir coses noves, o degustar sabors nous.

Una mica de tot per xics i grans.Fem del nostre poble un petit gran món.
Compartim-lo i vivim amb alegria la nostra Festa Major.
Bona i feliç Festa Major a tots i totes!

 

Una abraçada,
L’equip de Govern

 

FM_2018_portada gran

FM_2018_programa

Publi Assoxciació