07/07/2022

Si no t´agrada la mantega de cacauet deixa´ls que parlin

Aquest diari digital “ Castellvilarenc “ ha estat ho es i ho serà un mitja imparcial i plural obert a totes les forçes polítiques i a les entitats culturals i recreatives de Castellbell i el Vilar. No pretén en cap cas convertir-se en un mitja electoral a benefici d´algun partit polític del nostre poble , en tot cas sempre informa de tot el que succeeix al poble i que per tant és d´interès per els lectors del Castellvilarenc .

Hi ha una llei la LOREG que prohibeix als partits polítics fer pre-campanya als mitjans de comunicació , tot i que no hi prohibeix els comentaris a les noticies , he decidit a partir de demà tancar temporalment els comentaris en aquelles informacions vinculades a partits , aquelles que afectin directament e indirectament a les activitats de l´Ajuntament com el cas de l´Inauguració d´aquest dissabte .

Potser que alguns no els hi agradi aquesta decisió ,però és el que hi ha, com em deia un bon amic “ si no t´agrada la mantega de Cacauet deixa´ls que parlin “ .Estic segur que tots els ciutadans de Castellbell i el Vilar s´en sortiran beneficiats i que els polítics pugin fer la seva feina on li correspon fer .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: