09/12/2023
Continua Llegint....

Sumem per Castellbell i el Vilar, la candidatura que es presenta a les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig del 2023, ha declinat fer el debat que ha proposat aquest dilluns 22 de maig al matí el PSC de Castellbell sobre les urbanitzacions.

Segons un comunicat de premsa, aquesta formació liderada per Adria Valls , ja va informar tant en públic com em privat declinar participar en debats que proposen els socialistes castellvilarencs, ja que tenen molta feina al llarg de la campanya “informant i escoltant la veu dels veïns del poble”.

De fet ja van fer una reunió interna sobre aquest tema i van decidir declinar els debats i al seu lloc realitzar les carpes informatives en diferents llocs. En deu dies de campanya hem estat dues vegades a Mas Enrich i aquest dimecres ho faran a la Vall de Montserrat, a més han: visitat a bars, celebrar reunions amb dones i joves del poble a mes de fer una bústiada massiva a més de dues mil cases del poble enviant el programa electoral.

Finalment , no entenen fer el cara a cara entre els dos candidats “entenem que no és un acte que es pugui fer de qualsevol manera i amb precipitació”

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d