09/08/2022

Veins de Balsareny, Monistrol i de Castellbell i el Vilar demanen al conseller Boi Ruiz que ” anuli ” els expedients als tres metges

Foto : Laura Novo
Foto : Laura Novo

Els grups de suports cap als tres metges ( Dr Cañellas de Balsareny , Dr Castillo de Monistrol i el Dr Emili Viudes de Castellbell i el Vilar ) , dos expedientats i un sancionat per l´Institut Català de Salut, han escrit una carta oberta al Conseller de Salut, Boi Ruiz, perquè aturi els expedients que pesen sobre els tres metges de família.

Contingut de la carta
Hble. Sr Boi Ruiz i Garcia

Conseller de Salut
GENERALITAT DE CATALUNYA


Honorable Senyor:

Ens permetem enviar-li aquesta carta oberta, atès que per experiències anteriors, no tenim la seguretat que pel conducte normal li arribi a les seves mans, ja que les cartes enviades fins el moment, no han rebut resposta ( ni tant sols la confirmació de la seva rebuda).
Com vostè deu estar informat puntualment, els pobles de Balsareny, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat estem preocupats i indignats per l’expedient sancionador als nostres metges, el Doctor Josep Cañellas, el Doctor Emili Viudes i el Doctor Jesús Castillo. I creiem que son els caps de turc d’un sistema que des del temps de les “iguales”, va generar una manera tradicional d’atenció a tots els usuaris i molt especialment, als pobles de les nostres característiques.

Doncs bé:

  • El poble de Balsareny i reunits els seus representants, van acordar per unanimitat, després del referèndum mitjançant la recollida de més de 2.750 signatures, i que a data d’avui, es poden superar les 3.000 (s’ajunta còpia),
    DEMANA que s’aturi l’Expedient sancionador que l’I.C.S. ha obert al  Dr. Josep Cañellas, per tal que pugui continuar exercint amb normalitat el seuservei a Balsareny en benefici del seus pacients.
  • El poble de Castellbell i el Vilar, reunits els seus representants, acorden per unanimitat, després del referèndum mitjançant la recollida de més de 750 signatures (s’ajunta còpia), DEMANA que es reintegri i es retiri la sanció al Dr. Emili Viudes, perquè pugui continuar exercint amb normalitat el seu servei, a Castellbell i Vilar, en benefici del seus pacients.
  • El poble de Monistrol de Montserrat, reunits els seus representants acorden per majoria, després del referèndum mitjançant la recollida de més de 1.000 signatures fins aquest moment (s’ajunta còpia), DEMANA que s’aturi l’expedient que l’I.C.S. ha obert al Sr. Jesús Castillo, per tal que pugui seguir exercint amb normalitat, el seu servei a Monistrol de Montserrat, en benefici del seus pacients.
    Sr. Boi, vostè es membre d’un equip d’un Govern que demana, o més aviat, exigeix el Dret a Decidir quan el poble democràticament i per majoria en referèndum ho demani, doncs aquí ens trobem en una situació pràcticament igual i sembla que a nosaltres no se’ns vol donar veu i vot en un tema tan important com és la nostra salut.

Dons bé, els pobles de Balsareny, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat, també demanem públicament aquest dret, que esperem per coherència, serà atès en tots el seus termes.
Una vegada més, lamentem que l’I.C.S. del Bages, no hagi tingut en compte la llarga trajectòria d’eficàcia i bon servei d’aquests metges, superant amb escreix i excel·lència, el que la seva professionalitat els hi exigeix.

Atentament,
Grup de Suport al Dr. Cañellas de Balsareny
Grup de Suport al Dr. Emili Viudes de Castellbell i el Vilar
Grup de Suport al Dr. Jesús Castillo de Monistrol de Montserrat

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: