25/04/2024
El C. E. Castellbell va sumar els tres punts graciés a la Victòria obtinguda en el partit de dissabte a la tarda contra el C.F Cardona, en un partit en el que els que els castellvilarencs van perdonar moltes oportunitats de gol.
La primera part el Castellbell podria haver resolt fàcilment el partit amb les nombroses oportunitatst que va tenir el primer gol va arribar al primer quart d´hora del matx , tot i les oportunitats els Cardonins no van crear gaire perill en tota la primera part .
A la segona part la tònica va ser la mateixa , el Castellbell ja dominava 2-0 al marcador i podria augmentar un possible 3-0 al minut 25 quant una jugada en solitari de un jugador del Castellbell l´envia al damunt del travaser , la replica del Cardona va ser immediata als pocs segons al escurçar el marcador amb un 2-1 .
Gairebé a les acaballes del partit Moha del Castellbell veu la vermella i els Castellvilarencs es queden amb un menys , aquesta expulsió és prodeix en el decurs de una falta que els Cardonins llançaran sense consecencies, tot jugar amb inferioritat el Castellbell sentenciaria el partit amb un gran gol al min 37 del segon temps , malgrat això al descompte Ariza del Castellbell rebia la segona groga i per tant seria enviat a la banqueta. un gris arbitratge per un gris partit malgrat el bon resultat .
La setmana vinent arriba “el Derbi ” que fa anys que no veiem i que esperem gaudir