24/04/2024
Castellbell i el Vilar ha celebrat aquest cap de setmana, la tradicional Festa de la Vellesa, que organitza anualment l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar . La festa va començar aquest dissabte amb el tradicional sopar que va aplegar prop de tres centes persones, seguidament es va fer entrega d´obsequis de record a cada assistent .

IMG_2103

 

Castellbell i el Vilar ha celebrat aquest cap de setmana, la tradicional Festa de la Vellesa, que organitza anualment l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar .

La festa va començar aquest dissabte amb el tradicional sopar que va aplegar prop de tres centes persones, seguidament es va fer entrega d´obsequis de record a cada assistent .

L´alcaldessa Montserrat Badia, va donar la benvinguda a tothom i el Regidor de gent gran, Joan Borrellas, va explicar que fa 23 anys era regidor de Cultura i va tenir el privilegi de viure aquest tipus de festa quant es feia al Casino del Borràs. També va dir “ sou gent gran, sí, però gent amb molta creativitat”.IMG_2130

La festa va servir per fer un homenatge a aquells que enguany han participat a les caminades saludables que organitza el CAP, i que aviat en tornaran a fer.

 

 

 

 

Matí de Puntaires

 

IMG_2131

 

Aquest diumenge al matí, al Poliesportiu municipal de Castellbell i el Vilar, s’ha fet la tradicional trobada de puntaires que es fa cada any, per a aquestes dates, coincidint amb la setmana de la gent gran.

Més d’una cinquena d’entitats, vingudes de molts punts del territori català, han vingut a participar i a passar un matí ben entretingut.

Carme Serra

Vilanova i la Geltrú

Splai Olesa

Castellgalí

Santvi-man

Navarcles

Parròquia Sant Josep (Terrassa)

Terrassa

Carmen Maldonado

Carmen Martínez

Berga

Rellinars

Riereta ( Castellbell i el Vilar )

Gironella

Sant Vicenç de Castellet

Balsareny

Navàs

IMG_2134Hi ha hagut el tradicional esmorzar d’un café amb llet, amb un tros de coca, per agafar forces per un matí molt puntaire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resistents 2014 color

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.