25/04/2024
Llegeix aquesta editorial d' en Pere Sánchez

Text i Foto: Pere Sánchez

quiet-29763_640

Que tal les vacances? Bé? Segur que sí i amb moltes històries teniu per guardar d’aquest estiu. Arriba setembre i un nou curs i com sempre venim amb les piles carregades .

Que deixem l’ estiu enrere no vol dir que ens oblidem de la rutina diària, però hi ha coses que voldríem que millores .

És cert que l’ estiu sempre disposem d’hores de descans i no tothom descansa per igual, es cert que a l´estiu hi ha moltes festes majors a tots els pobles i que ens serveix per desconnectar , però alguns fan la seva particular festa amb música alta amb les molèsties que comporta a veïns , i no només a l´estiu si no a la resta de l´any .

Cal respectar el descans dels veïns, bé per motius de salut, bé perquè han de matinar o bé que justament arriben del torn de nit i també han de descansar .

L´Ajuntament va posar aquest estiu uns cartells demanant un respecte cap els veïns amb el descans , alguns dels cartells han estat arrencats dels seus llocs , com si els hi donés igual , un atac cap a la convivència que cal aturar.

Ara que estem a punt d’iniciar el nou curs escolar, convindria ensenyar als alumnes que a les nits es per descansar i que cal respectar .

Com trobem a faltar aquells cartells fa uns anys amb aquest eslògan « Silenci si us plau», llavors tothom teníem molt respecte .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.