16/05/2022

La Gent Gran Celebra La seva Festa Major amb un dinar de Germanor.

El darrer dia de la Festa Major va tocar torn a la gent gran de Castellbell i el Vilar que tingués la seva festa d´homenatge a la vellesa, fins ara se celebrava la segona setmana de septembre coincidint amb la setmana de la gent gran que enguany es seguira fent com s´acontuma a fer . A primeres hores del migdia del 17 d´agost al poliesportiu municipal, ja es respirava aire de festa i començava a entrar els primers asistens, que en mica a mica ompliren les taules fins que que arribar l´hora ben punt va iniciar el dinar de germanor. Després dels postres , i un bon cafe carregadet i sabrós arriba el moment culminant de la festa el torn dels homenatjats, La Veina de Castellbell i el Vilar la de més edat en Na Remedios Bueno va rebre un calurós Homenatge tant de les autoritats com del public asistent , La Regidora de Serveis Socials : Remedios Guillen li va oferir un present .

LLavors va tocar el torn dels discursos del President de la Junta del Casal del Pensionista el Sr Celesti Badia, un discurs ampli i bastant reflexiu i seguidament es va fer un sorteig de dos premis per un home i per una dona , en una urna hi habien les paperetes que s´habia de tria els dos guanyadors, els convidats a la festa es clar tenien el nun de la sort , Sara Calvelo presentadora de l´acte es va encarregar de treure les paperetes agraciades.


els premiats del sorteig

La Festa Habia de Continuar i de quina manera, doncs amb la bona música de ” cafe trio ” que va delectar amb les seves canços durant tota la tarda fins casi bé a les 6 de la tarda i va posar punt i final amb una sardana que es va ballar a la mateixa pista,

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: