13/08/2022

Així soc, tal qual, sense màscares.

Text i Foto: Lilian Hayden

Penso en que sóc una dona transsexual; uns dels primers passos que vull donar és un augment de pits, ja va sent hora de donar passos més grans, de vegades les hormones no són suficients.

Fins no fa molts anys, jo era una persona ben diferent, no, ja no vull tornar a ser aquesta persona, sincerament no la necessito.

Viure com a dona és el que més vull, independentment de si em dedico a això o allò, o sóc això o allò, vull lluitar per la meva feminitat pagant euro a euro tot el que faci.

NO puc negar qui sóc, em dic Lilian Hayden, fotografia transexual, puta, dona de mala fama, prostituta, o simplement una dona que lluita per ser qui és i que li importa un rave els adjectius qualificatius.

Viuré com em dóni la gana, per això he vingut a aquest món. No accepto normes, creences o falsa moralitat. Poc a poc anire avançant fins convertir-me en la dona que vull ser, de bona o mala fama. I seran aquests canvis els que m’acabaran donante la força per seguir endavant sense amagar-me davant de ningú, bastants anys em vaig callar la boca.

Soc una persona seriosa per naturalesa, somric però prefereixo aquesta serietat que sempre m’ha identificat, tampoc puc evitar-ho ja que és part de mí.

Vendria l’ànima per aconseguir els meus propòsits i sense dubtar-ho.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: