05/12/2023
Coneix aquesta iniciàtica clicant al titular...

La institució posa en marxa la cinquena edició del voluntariat jove, un programa adreçat a nois i noies que vulguin dedicar el seu temps lliure en fer més agradable l’estada dels usuaris a l’hospital

La Fundació Althaia busca joves d’entre 15 i 22 anys que vulguin ser voluntaris durant els mesos de juliol i agost. Com cada any, la institució ha obert les inscripcions del voluntariat jove, un programa adreçat a nois i noies que vulguin dedicar el seu temps lliure en fer més agradable l’estada dels usuaris a l’hospital. El voluntariat jove representa una forma de fer pedagogia sobre la relació entre salut i solidaritat alhora que permet que els nois i noies tinguin una experiència semiprofessional en un entorn sanitari.

La tasca que duran a terme els voluntaris joves se centrarà, sobretot, en donar suport a l’aplicació de les mesures de seguretat per accedir a l’Hospital de Sant Joan de Déu, informaran els usuaris dels nous circuits a l’interior de les instal·lacions, els orientaran en cas que sigui necessari i realitzaran altres tasques de suport a l’atenció de la ciutadania.

També s’encarregaran de donar a conèixer l’app d’Althaia, proporcionaran ajuda perquè els usuaris la puguin descarregar, i col·laboraran en les paradetes solidàries en benefici del projecte de mecenatge de millora de l’atenció a infants i joves.

Les tasques que faran els voluntaris sempre seran complementàries a les dels professionals. En contrapartida, adquiriran experiència, aprendran noves habilitats, faran noves coneixences i obtindran la satisfacció d’oferir el seu temps i esforç per a la millora del seu entorn.

Aquest programa de voluntariat jove adreçat a nois i noies del territori serà el cinquè estiu que funcionarà i la intenció és que tingui continuïtat durant els diferents períodes vacacionals.

Les persones que estiguin interessades s’han de posar en contacte amb el servei de Voluntariat d’Althaia a través d’aquest correu electrònic voluntariat@althaia.cat o bé trucant el telèfon 938 75 93 00, extensió 3321.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d