13/08/2022

Aquest dimecres comencen els tràmits per a les preinscripcions escolars del curs 2020-2021

Text i Foto Portada: Aj de Castellbell i el Vilar

A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

En el context social actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, aquest any es promou la preinscripció telemàtica.

El tràmits es podran fer tot online, enviant la documentació escanejada o una fotografia de la documentació

En el cas de l’escola Bressol a la web municipal podeu trobar el full informatiu i el full de preinscripció, que caldrà fer arribar a través de correu electrònic a8060794@xtec.cat a l’escola bressol Colors, juntament amb la documentació necessària.

En els cas de l’escola Jaume Balmes  i Institut Bages Sud, s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

De manera excepcional aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través del correu electrònic.

Per tal de garantir la seguretat de les persones que hagin de fer la preinscripció de forma presencial es portaran a terme la desinfecció dels centres educatius i s’establiran mesures de seguretat com limitar l’accés als centres educatius del menor nombre de persones, recordar la recomanació de dur guants i mascareta, i que la preinscripció presencial la facin aquelles persones de grups d’especial vulnerabilitat.

Per tal de resoldre dubtes us podeu posar en contacte amb els centres educatius de Castellbell i el Vilar , a través del seu correu electrònic.

L’àrea d’educació de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, també posa a disposició un correu electrònic educaciocastellbellielvilar@gmail.com i els següents telèfons de contacte. 663 333 154 o el 938340350( de 9h. a 14h.).

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: