20/05/2022

Castellbell i el Vilar baixa el telo el 31è Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre

El 31è Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre va cloure aquest dissabte 4 de setembre amb un concert de cloenda en el que hi va haver un ple al Casino burés per veure les corals que hi havien participat en les anteriors jornades a més de la Capella de Música Burés i la Coral Noruega ” kluss ” .

Cal destacar que al concerts es van produir situacions emotives per una banda el director de la Capella de Musica Burés Daniel Antolí oferia el seu darrer concert com a director en aquest mateix local tot i que al dia següent ho havien de fer al concert de cloenda a Puig Reig .

Per l’altre  La coral Kluss de noruega que tenia com a directora l´ex cantaire de la Capella , la bagenca  Dolors Vilaseca ( dolo pels amics ) que després de un parell d’anys va tornar però amb altres sensacions un retrovament especial i de bons records que els cantaires de la capella van poder compartir durant unes hores.

En quant al concert . la Capella va seguir al seu repertori de sempre mentre que el cor norueg es va limitar a cantar cançons noruegues i sueques, fins i tot el t’he mirat del mestre Vila. Seguidament van continuar els concorts individuals de les corals  participants on van interpretar cadascuna unes 6 o 7 cançons .

La part final vindria amb un cant comú de totes les corals juntes van interpretar tres peces : ” signore delle cime” , Dear fi mindra deal la cruce ” i Muntanyes del Canigó , el cant dels adéus va posar punt i final , abans Peró l’Hereu i la pubilla de Castellbell i el Vilar 2009  van obsequiar a cada director un ram de flors .

El Festival 2010 S’abaixat el teló.


Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: