08/12/2023

L’Associació Contra el Càncer a Castellbell i el Vilar organitza conjuntament amb l’Ajuntament de la localitat la segona edició del Castellbell i el Vilar en Marxa Contra el Càncer, una cita solidària amb la qual es recaptaran diners per a la recerca oncològica i a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 11 de setembre a les 08:30 hores. Les inscripcions es poden realitzar, a través del web https://enmarcha.contraelcancer.es/ca/esdeveniment/ii-cursa-en-marcha-contra-el-cancer-/ fins al dissabte 10 de setembre a les 14:00 h. El cost de la inscripció és de 10 euros i inclou una samarreta técnica i un esmorzar solidari. La recollida de samarretes es farà a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar des del 5 fins al 9 de setembre de 8:00 h a 14:30 h presentant el justificant d’inscripció.

La sortida será a les 08:30 hores des del carrer de la Sala de Sant Cristòfol del municipi. La prova, amb una distància de 7 kilòmetres, recorrerà la Ruta del Romànic Montserratí i es podrà completar tant corrent com caminant. Amb la finalitat de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones, la marxa està adaptada per a tots els públics.

La marxa compta amb el patrocini d’Agroserveis Catalunya, Excavacions Cáceres i l’empresa de serveis Juan i Juan; la col·laboració d’Agbar, Bon Àrea i Solán de Cabras; i el suport dels Voluntaris de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar .

L’Associació espanyola contra el Càncer, 69 anys d’experiència en la lluita contra el càncer

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 69 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya i a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. En el seu ADN està, estant al costat de les persones pel que el seu treball també, s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia , un cop li comuniquen o li diagnostiquen i millorar el seu futur amb l’impuls a la recerca oncològica. En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica,

L’Associació aglutina la demanda social de recerca contra el càncer, finançant per concurs públic programes de recerca científica oncològica de qualitat. Avui dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 92M€ en 525 projectes de recerca.

L’Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 52 Seus Provincials, i present en més de 2.000 localitats catalanes i espanyoles, compta amb més de 23.000 persones voluntàries, més de 388.000 socis i quasi 1.000 professionals.

Durant el 2021, l’Associació ha atès a 136.000 persones afectades per la malaltia.

L’Associació Contra el Càncer a Barcelona, amb seu a Travessera de les Corts, 268, gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament en el seu àmbit d’actuació. L’entitat està present actualment en més de 70 municipis de la província, entre les quals hi ha la de Castellbell i el Vilar.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d