09/12/2023

Un centenar de persones en grups bombolles de 10, es van concentrar ahir divendres al vespre a la plaça Barcelona

La commoció per la trista notícia del crim de les dues nenes Ana i Olívia a Tenerife, va fer que ahir divendres a les 10 del vespre, es concentressin un centenar de persones, totes formades en grups bombolles de 10, en virtut a la normativa del PROCICAT pel que fa a reunions socials a l’exterior.

L’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, va llegir un manifest de condemna pel doble crim, on va llegir els noms de les darreres víctimes masclistes a més va assegurar “Que les agressions que es fan públiques són la punta de l’iceberg, són només una petita part de la realitat que les dones pel fet de ser dones en una societat impregnada de patriarcat”, a més va dir que cal rebutjar totes les formes de violència masclista ( de gènere dins de l’àmbit de la llar, dins de l’àmbit familiar (parella o exparella) i la Violència vicaria.

Aquest últim es tracta d’infligir el màxim de dolor a les mares, dones que en la majoria dels casos decideixen abandonar el maltractador. L’alcaldessa va recordar al final del seu discurs que des del 2013, ja han estat assassinats 40 menors pels seus pares a tot el conjunt de l’estat espanyol, a més des del municipi se suma a rebutjar tota classe de violència “Demanem justícia, més recursos per erradicar aquesta xacra que tant dolor està causant”.

Tot seguit les i els participants van col·locar unes espelmes enceses, de color lila i dues de blanques al centre de la plaça, a més a les columnes hi col·locaven unes targetes on tothom podia expressar el seu rebuig cap a aquesta classe de violència.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d