18/05/2022

Castellbell i el Vilar un poble més cívic

comunicats 001

El parc de Vehicles creix cada cop més , així com el nombre de vehicles procedents de fora , Això comporta per la nostra part un esforç continuat perquè les petites accions i modificant alguns hàbits , puguem millorar la convivència , la seguretat i el nostre benestar en el dia a dia .
L´Ajuntament de Castellbell i el Vilar vol aconseguir el major grau de benestar dels ciutadans de tots per assolir aquest objectiu , Donant prioritat a l´acció preventiva i evitar imposar sancions.

Per aquest motiu demanem el vostre ajut i no volem i us volem oferir algunes recomanacions per tal que el nostre comportament quotidià sigui un acte de responsabilitat i de civisme que ajudi a millorar la convivència .
Regidoria de Governació Escut Castellbell i el VilarAjuntament de Castellbell i el Vilar .

comunicats 002

CIRCULAR AMB EL COTXE : respecteu els senyals ÉS LA SEGURETAT DE TOTS

Els nens de menys de 12 anys han d’asseure als seients de darerra – Hem de cordar el cinturó de seguretat tant al davant com al darrera SEMPRE! – Evitarem parlar per telèfon i qualsevol acció que ens puguí distreure

VIANANTS Siguem prudents ÉS LA NOSTRA SEGURETAT
– la vorera és el lloc per on han de circular els vianants. – En llocs estrets hem de cedir el pas a la gent gran. -Per creuar carrers , utilitzarem els passos a vianants – creuarem sempre en línia recta , mai en diagonal i sense córrer .

CIRCULAR AMB EL CICLOMOTOR Siguem conscients EL CASC ES LA NOSTRA PROTECCIÓ

– Cal portar el casc ben cordat. – Al circular cal fer atenció especial als infants i a la gent gran . – Evitarem que el nivel sonor del ciclomotor molestí a la resta de la gent. – No farem ziga -zagues entre els vehicles, és molt perillós.

CIRCULAR AMB BICICLETA Siguem prudents FORMEM PART DE LA CIRCULACIÓ
cal portar el casc ben cordat. – No farem ziga-zagues entre els vehicles és molt perillós. circularem sempre pel Carril -Bici o a la calçada en el sentit de la circulació .

EVITEM LES SANCIONS NO COMETEM INFRACCIONS
COL.LABOREM AMB LA SEGURETAT VIAL

L´ESTACIONAMENT EL FAREM SEMPRE EN LLOC PERMÉS : Mai aparcarem en doble fila , ni ocuparem el carril de circulació , així evitarem molestar a altres persones i embussos al carrer.
NO PUJAREM EL COTXE SOBRE LA VORERA . La vorera és per als vianants , no per als vehicles .
NO APARCAREM A LES CANTONADES : Així evitarem de treure visibilitat als cotxes que circulen per la via
NO APARCAREM EN ZONES PROHIBIDES : Recordeu de mirar el color de les voreres , potser no es pot estacionar.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: