06/12/2023
Jo de tu no m´ho perdria...

Aquest any Castellvilarenc.info compleix 15 anys, els va fer al febrer i ara el nostre diari afegeix a poc a poc algunes novetats que anirem explicant i que esperem que us agradi.

La primera d’elles ja fa poc que està en curs, es tracta d’un nou canal a WhatsApp, que us anirà molt bé, perquè inserirem les notícies publicades com ja fem habitualment amb la nostra pàgina del Facebook, de tal manera que podreu compartir-ho als vostres contactes. pero ja no es compartirà més a X ( antigament Twitter)

Com ens podeu trobar?

Un cop que esteu a l’aplicació del vostre mòbil, aneu a novetats i trobareu la categoria de Canals, un cop allà busqueu Castellvilarenc.info i ja està, fàcil oi? Doncs ja ens teniu.

Seguirem a l’Instagram (@castellvilarenc.info), on continuarem penjant fotos com fins ara i també a les històries, les activitats programades per les entitats i de l’Ajuntament.

Abans d’acabar l’any nou logo

El nostre logo tindrà aviat, en poques setmanes, una rentada de cara serà més moderna, i molt propera per als lectors, ja que no perd les sigles CV de Castellvilarenc, mantenint això si, el fons blanc i el roig de les lletres. .

Estigueu atents a les novetats…

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d