07/03/2021

Comencen les obres de millora a la C-55

Amb motiu dels treballs de les obres de millora de la seguretat viària que s’estan duent a terme per part del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona a la carretera C-55 als trams de Castellbell i el Vilar i Manresa que tenen per títol Millora de la seguretat viària a la carretera C-55 del PK 16+570 al PK 18+790 i del PK 26+350 al PK 27+000, a partir de demà es podran produir afeccions al trànsit en el tram corresponent a l’entorn del nus de Sant Pau de la C-55 a Manresa.

Les obres s’han iniciat en aquest punt amb els treballs de redistribució de secció, incloent una separació física de sentits, entre la intersecció amb la carretera C-1411b i la pujada de Bufalvent, la millora de traçat de la C-55 entre la recta del pont del Cardener i la pujada de Bufalvent i finalment la formació de la rotonda al nus de Sant Pau entre les carreteres C-1411z i C-55. La durada prevista d’aquests treballs és de 6 mesos.

Quan els condicionants meteorològics ho permetin, es realitzaran els treballs en el tram corresponent al PK 16+570 al PK 18+790, a Castellbell el Vilar, fet que es comunicarà amb anel·lació de forma convenient. Aquests treballs, consistents en la redistribució de carrils i implementació d’una separació dels sentits de circulació mitjançant una franja zebrejada, tenen una durada prevista de 1 mes.

En total, la durada prevista de les obres és de 6 mesos.

Pel que fa a les afectacions de trànsit, les obres implicaran una reducció de l’amplada dels carrils amb la conseqüent disminució de la velocitat màxima permesa, garantint en tot moment el trànsit continuat en els dos carrils de circulació de la C-55 en horari diürn. Aquells treballs que, donada la seva naturalesa, requereixin una afectació de la calçada es realitzaran en horari nocturn, de 22:00 a 6:00h, de manera que es tallarà un dels dos carrils de la calçada en funció de les necessitats de l’obra, i es facilitarà el trànsit alternatiu per l’altre carril. Els caps de setmana no es treballarà.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: