07/07/2022

Comencen les obres de millora del ferm a la C-55 entre Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat

  •  Les obres duraran unes tres setmanes

Des del 7 d’octubre de 2015 s’iniciaran les obres de Millora superficial de ferm i implementació de zebrat a la C-55 entre el PK 14+950 i el 15+530, clau: MB-14023, i començaran amb els treballs de replanteig, senyalització d’obra i demolicions prèvies a l’ampliació de la illeta del nus amb la C-58. Les millores afecten als termes municipals  de Monistrol de Montserrat i  Castellbell i el Vilar.

Degut a la naturalesa de les obres, consistents en una millora de la configuració dels carrils existents en aquest tram mitjançant l’estesa d’una nova cap de ferm i la implementació d’un zebrat separador de sentits, hi haurà restriccions de trànsit en el moment d’estesa del ferm, a partir del PK 14+950  de manera que s’habilitarà el pas alternatiu dels vehicles per garantir la circulació així com la seguretat dels usuaris de la via. Aquests treballs es realitzaran en horari nocturn de 22:00 a 7:00 hores.

Durant l’implementació de la senyalització horitzontal i vertical, les barreres de seguretat i l’abalisament es produiran afeccions al trànsit en ambdós sentits, aquestes consistiran en una reducció de l’ample del carril de circulació lligada a la corresponent disminució de la velocitat per garantir la seguretat. És a dir, mantenint en tot moment un carril per cada sentit de circulació.

  • En total, la durada prevista de les obres és de 3 setmanes.
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: